Protocol de colaborare internațională cu Facultatea de Drept a Universității din Craiova

Sâmbătă, 11 iunie 2016, Institutul de Cercetări Juridice și Politice al Academiei de Științe a Moldovei a fost vizitat de o delegație a Facultății de Drept a Universității din Craiova în frunte cu dl. mem. cor. al Academiei Române, profesorul în drept Ion Dogaru, căruia i s-au înmânat  însemnele de Membru de Onoare al AȘM în cadrul evenimentului ”Ziua Academiei de Științe a Moldovei”, organizat în data de 12 iunie 2016 la complexul etno-cultural „Vatra”.

Din delegație au mai făcut parte dl. profesor universitar, doctor Sevastian Cercel, decan al Facultății de Drept a Universității din Craiova, precum și dl. profesor universitar, doctor Lucian Săuleanu.

În cadrul întâlnirii colectivului de cercetători științifici ai Institutului de Cercetări Juridice și Politice al AȘM cu delegația Facultății de Drept a Universității din Craiova au fost abordate diverse aspecte ale viitoarei cooperări multilaterale dintre cele două instituții de cercetare, fiind semnat și un protocol de colaborare internațională dintre ICJP al AȘM și Facultatea de Drept a Universității din Craiova.

Media: